Algemeen

Of u nu een nieuw datacenter gaat maken, een kantoorpand wilt voorzien van verhoogde vloeren of de vloerpanelen moet vervangen van uw serverruimte… op computervloer.nl bent u aan het juiste adres! 

Computervloer.nl is opgericht door ervaren mensen uit de verhoogde vloerenbranche. Door deze vele jaren ervaring hebben wij voor u overzichtelijk de meest toegepaste vloerpanelen, onderconstructies, opties en gereedschappen geselecteerd én voordelig geprijsd!

Computervloer.nl is een webshop voor de zakelijke mark (B2B). Wanneer u als consument producten aan wilt schaffen, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op.

Hoe werkt de webshop?

Via het horizontale menu kunt u door de verschillende productgroepen bladeren.
Let er bij het bestellen van samengestelde artikelen zoals vloerpanelen + afwerking op dat de bestelde hoeveelheden met elkaar overeenkomen! Ook moet de bestelde afwerking overeenkomen met de bestelde toeslag applicatie 
(wanneer van toepassing).
Op de “CALCULEREN” pagina kunt u berekenen welke hoevelheden u nodig heeft.

Een geringe afwijking van de opgegeven maatvoering, afwijkende haaksheid en eventuele kolommen of additionele hoeken kunnen zorgen voor een afwijkende hoeveelheid benodigde onderdelen voor een computervloer. Om deze en iedere andere mogelijke redenen kan Computervloer.nl op geen enkele wijze voor de uitkomsten van gecalculeerde hoeveelheden verantwoordelijk worden gehouden.

Is de werking van de website niet duidelijk? Wij staan u graag te woord, bel 088-18 80 333 (bereikbaar op werkdagen van ma. t/m vrij. 08:00-17:00 uur) of mail ons info@computervloer.nl